Reviews - PhysioMatch.

Google reviews!

Lees hieronder de reviews van Google. Zelf een Google review achterlaten? dat kan via deze link!

Kirsten Kussé
Kirsten Kussé
2022-05-15
Fijne organisatie die je helpt met het vinden van een job als fysiotherapeut in het prachtige Zwitserland
Dana Kerzel
Dana Kerzel
2022-03-25
Mein Partner und ich waren im Internet auf der Suche nach neuen Jobmöglichkeiten für Physiotherapeuten und sind dabei auf PhysioMatch gekommen. Nachdem wir Kontakt aufgenommen haben, ging die Rückmeldung und die Vermittlung super schnell und unkompliziert. Wir wurden in allen Bereichen unterstützt und wir sind sehr froh, dass wir an PhysioMatch geraten sind:) Absolute Weiterempfehlung und ein riesiges Dankeschön an Erik:)
Mitch Out
Mitch Out
2022-03-08
PhysioMatch heeft mijn vriendin en mij een ontzettend leuke baan bezorgd en zij denken/ helpen mee om de emigratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij hebben PhysioMatch ervaren als een bedrijf die kwaliteit boven kwantiteit stelt. Zij vinden het net zo belangrijk als wij dat een mogelijk nieuwe baan voor 100% bij ons profiel past. Daarnaast houden ze ook na de emigratie nog lang persoonlijk contact om te vragen hoe het gaat en of we nog hulp nodig hebben, met bijvoorbeeld de SRK erkenning of verzekeringen. Zeer fijne samenwerking met positief resultaat.
Joris Broeren
Joris Broeren
2022-03-02
Enorm geholpen om een passende praktijk te vinden die persoonlijk bij mij past. Ook het proces van begin tot eind kon ik met al mijn vragen terrecht.
eleni Iakovidou
eleni Iakovidou
2022-02-08
Great service, always willing to help at any time! Thank you Erik for your help. Thank you Physiomatch!
Marjolein Russchenberg
Marjolein Russchenberg
2022-01-28
magnus joeleht
magnus joeleht
2021-10-05
I reached out to PhysioMatch to find a job in Switzerland. I was contacted shortly after I declared my interest and not long after, I was already communicating with practices throughout Switzerland. After speaking with an employer, I signed a contract and flew out. I am currently working in a wonderful practice and I am very satisfied. All in all, I am very pleased with the support and continual guidance that PhysioMatch offered me free of charge through the entire process; I would highly recommend them for any physiotherapist who is seeking employment.
Eduardo Robles Pasquín
Eduardo Robles Pasquín
2021-09-10
Thanks to them I have been able to progress as a professional and as a person. The attention is fantastic and they are very decisive. They help you in everything and follow up on you. I encourage all those who are insecure or do not trust them to trust them without fear. Thanks PhysioMatch and especially Esther !!!! ------------- Gracias a ellos he podido progresar como profesional y como persona. La atención es fantástica y son muy resolutivos. Te ayudan en todo y te llevan seguimiento. Ánimo a todos los que están inseguros o no se fían a confiar en ellos sin miedo. Gracias PhysioMatch y especialmente a Esther!!!!
Christine Oppedijk
Christine Oppedijk
2021-08-30
Vanaf het begin waren de mensen van PhysioMatch heel erg toegankelijk en super vriendelijk. Openlijk informatie willen geven en alle vragen die je hebt, proberen ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Ze zijn eerlijk over de stappen die je gaat ondernemen en helpen je zoveel ze kunnen om de overgang naar het buitenland, om daar te gaan werken, zo goed mogelijk te ondersteunen. Ikzelf, sta nog maar aan het begin van mij avontuur. Maar PhysioMatch heeft deze avontuurlijke stap tot nu toe al enorm ondersteund en daarvoor wil ik ze nogmaals bedanken! Dus houd je van avontuur, de bergen en nieuwe cultuur leren kennen? Dan kan PhysioMatch je zeker op weg helpen!
Frank Rindert
Frank Rindert
2021-08-10
Bedankt voor de goede match welke jullie gevonden hebben. Ik beveel jullie graag aan.

Geef een recensie

    Recensies

    • 9
      "Mijn werknemer ging met zwangerschapsverlof. Gelukkig vond Physiomatch snel een goede vervanger"
      Hans Praktijkhouder Zwitserland
    • 10
      "Vanaf het begin waren de mensen van PhysioMatch zeer benaderbaar en super vriendelijk. Willen open informatie geven en als je vragen hebt, proberen ze die zo goed mogelijk te beantwoorden. Ze zijn eerlijk over de stappen die je gaat nemen en helpen je zo goed als ze kunnen om de overgang naar werk in het buitenland zo goed mogelijk te begeleiden. Zelf sta ik nog maar aan het begin van mijn avontuur. Maar PhysioMatch heeft deze avontuurlijke stap tot nu toe al enorm ondersteund en daar wil ik ze nogmaals voor bedanken! Dus houdt u van avontuur, kennismaking met de bergen en een nieuwe cultuur? Dan kan PhysioMatch je zeker op weg helpen!"
      Christine Oppedijk
    • 10
      "Ik had geen tijd om een ervaren kracht te vinden, gelukkig vond PhysioMatch een therapeut die echt bij onze praktijk past "
      Pieter Praktijkhouder
    • 10
      "Bedankt PhysioMatch dat jullie me hebben overgehaald om naar Zwitserland te gaan"
      Bruno Cleton
    • 10
      "Ik heb contact opgenomen met PhysioMatch om een baan in Zwitserland te vinden. Kort nadat ik mijn interesse kenbaar had gemaakt, werd er contact met mij opgenomen en niet lang daarna was ik al in contact met praktijken in heel Zwitserland. Nadat ik met een werkgever had gesproken, tekende ik een contract en vloog ik weg. Momenteel werk ik in een prachtige praktijk en ik ben zeer tevreden. Al met al ben ik zeer tevreden over de ondersteuning en voortdurende begeleiding die PhysioMatch mij gedurende het hele proces kosteloos heeft geboden; ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan elke fysiotherapeut die op zoek is naar een baan."
      Magnus Joeleht
    • 10
      "Dankzij hen heb ik me kunnen ontwikkelen als professional en als persoon. De aandacht is fantastisch en ze zijn zeer doortastend. Ze helpen je in alles en volgen je op. Ik moedig iedereen die onzeker is of hen niet vertrouwt aan om hen zonder angst te vertrouwen. Bedankt PhysioMatch en in het bijzonder Esther !!!!"
      Eduardo Robles Pasquín
    • 9
      "Dank u voor de goede match die u gevonden hebt. Ik beveel u graag aan."
      Frank Rindert

    Fysio avontuur in Zwitserland

    Meer informatie

    Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

    De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

    Sluiten