Over ons | PhysioMatch.

Samen winnen!

 • Wij vinden het mooi om een dienst te leveren die echt bijdraagt aan iemands leven. Dat geeft voldoening!
 • Een dienst waarvan iemand achteraf zegt, “die organisatie heeft mijn bedrijf echt een impuls gegevens” of “Door hen heb ik een fantastische ervaring opgedaan”.
 • Wij geloven dat het mogelijk is om geld te verdienen waarbij dit niet ten koste gaat van iemand, maar dat juist alle betrokkenen er beter van worden.
 • Waarom willen we dit? Als iedereen tevreden is, zijn wij het ook. Dat geeft ons energie om door te gaan en om nog beter te worden. Zo krijgen we een goede naam en kunnen we samen groeien.

Hoe kunnen we aan ieders wensen voldoen?

 • Door persoonlijke aandacht weten we goed wat iedereen wil.
 • We focussen ons slechts op 1 beroepsgroep waardoor we gedetailleerd in kunnen gaan op ieders wensen.
 • Je voorkeuren leggen we vast in ons systeem dat automatisch de beste matches maakt.
 • Door de jarenlange ervaring in de branche hebben we een heel groot netwerk.
 • We willen zoveel als mogelijk de kwaliteit garanderen, ookal is werken met mensen onvoorspelbaar.
 • We vinden het belangrijk dat we transparant zijn in wat we doen voor alle betrokkenen.

Wat mag je van ons verwachten?

Iedereen wint:

 • Fysiotherapeuten en praktijken met elkaar in contact brengen zorgt ervoor dat mensen hun leven of bedrijf veranderen.
 • Tijd voor persoonlijke contact is belangrijk, maar ook de prijs moet goed zijn, daarom geautomatiseerd waar mogelijk.
 • Transparantie in wat we doen en wat het ons oplevert.

Kwaliteit:

 • Binnen 1 werkdag contact.
 • Garantie op een goede samenwerking tussen praktijk en fysiotherapeut. Niet goed, nagenoeg geen onkosten.
 • Afname persoonlijkheidstest.
 • Jarenlange ervaring in de fysiobranche.

Ons team

Erik Jan Elzinga (1993)

Functie: Recruiter Zwitserland

Talen: Nederlands, Duits & Engels

Begin 2016 ben ik in Groningen afgestudeerd als fysiotherapeut. Na 2 jaar werkervaring op te hebben gedaan in Nederland, kriebelde het toch om nog een avontuur aan te gaan. Ik besloot vrij impulsief om mijn carrière voort te zetten in Zwitserland en achteraf bleek dat een van mijn beste keuzes uit mijn leven. Niet alleen het uitvoeren van mijn beroep vond ik daar leuker maar ook van de vrijetijdsmogelijkheden die het land te bieden heeft droom ik nog steeds meerdere nachten per week.

Sinds eind 2020 woon ik weer in Nederland en werk ik met veel plezier bij PhysioMatch, mensen helpen en begeleiden naar een doel zit namelijk in mijn bloed. Daarnaast krijg ik er energie van om nog steeds nauw in contact te staan met een leuke periode in mijn leven. Als ervaringsdeskundige kan ik je een goed en eerlijk beeld geven van de mogelijkheden die er zijn voor jou.

In mijn vrije tijd houd ik voornamelijk van actief bezig zijn, denk daarbij aan fitness, hardlopen of mountainbiken. Daarnaast reis ik graag naar nieuwe landen en kom ik nog graag regelmatig terug in het mooie Zwitserland.

Contactgegevens:
+41765749767
Whatsapp
erikjan@physiomatch.com

Dorien Dijkstra (1996)

Functie: Recruiter Zwitserland

Talen: Nederlands, Duits & Engels

Eind vorig jaar ben ik vanuit Luzern verhuisd naar Groningen waar ik in 2018 ook afgestudeerd ben.
Ik ben fysiotherapeute, en heb een gevarieerde doelgroep behandeld. Van kinderen en volwassen met verstandelijke en fysieke beperkingen in Nederland tot aan de eerstelijnspraktijk in Zwitserland. Wat mij vooral voldoening geeft is het helpen en begeleiden van mensen en met enthousiasme en positiviteit streef ik altijd naar het best mogelijke resultaat.
Na mijn avontuur in het mooie Zwitserland waar ik veel geleerd en zeker erg genoten heb, heb ik besloten om bij PhysioMatch aan de slag te gaan.
Ik houd van actief bezig zijn zoals volleyballen, hardlopen, bergwandelen en sinds kort ben ik regelmatig in de fitness te vinden. Naast actief bezig zijn geniet ik van vrienden en familie, lekker eten en spontaniteit.
Heb je vragen over het wonen en werken in Zwitserland dan mag je mij altijd een berichtje sturen!

Contactgegevens:
+31 6 21 49 27 08
Whatsapp
dorien@physiomatch.com

Samira Nietz (1994)

Functie: Recruiter Zwitserland

Talen: Duits, Engels & Nederlands

Ik ben geboren en getogen in Duitsland in de buurt van Düsseldorf, maar meteen na mijn middelbare school werd ik aangetrokken door de grote wijde wereld. Na 1,5 jaar in de VS wilde ik nog steeds niet terug naar Duitsland. Ik besloot in Nederland te gaan studeren. In 2020 studeerde ik af in Psychologie en na een korte reis naar Spanje en Ecuador voor vrijwilligerswerk, kwam ik terug naar Nederland.

Met mijn achtergrond en belangstelling voor psychologie en mensen, ben ik geschikt voor dit bedrijf. Ik vind het leuk anderen te helpen hun avonturen te beleven en ik vind het leuk sollicitanten te steunen.

Net als iedereen in het team ben ik graag veel buiten, om te gaan wandelen, slacklinen of zwemmen. Tijdens mijn studie deed ik veel aan sport en volgde ook een opleiding tot yogalerares. Mijn voorkeur gaat echter (sinds ik 7 jaar was) uit naar artistieke gymnastiek en acrobatiek. En een andere favoriete sport van mij is couchsurfen.

Contactgegevens:
+31 6 21 93 85 22
Whatsapp
samira@physiomatch.com

Christophe Wozny (1997)

Functie: Recruiter Zwitserland

Talen: Nederlands, Engels, Duits, Pools, Frans & Spaans

Mijn naam is Christophe Wozny, ik ben geboren en getogen in een van de mooiste steden van België, namelijk Gent. In het jaar 2020 heb de opleiding tot Master in de fysiotherapie succesvol afgerond aan de universiteit van Gent (2015-2020). Hierna heb ik een halfjaar in een fysiotherapiepraktijk gewerkt in België. De lust om naar het buitenland te gaan was al een lange tijd aanwezig en daarom ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan in het wondermooie Zwitserland met behulp van PhysioMatch. Daar ben ik 2 jaar aan de slag gegaan in een algemene fysiotherapiepraktijk in kanton Aargau. Na veel wikken en wegen heb ik besloten om terug naar België te keren, zodat ik weer dichter bij mijn vrienden en familie kon zijn en heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij PhysioMatch. Daarnaast blijf ik nog steeds werkzaam als fysiotherapeut.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het voetbalterrein, in de sportschool of maak ik graag een mooie wandeling in de natuur. Daarnaast hou ik ook erg van reizen, doe ik graag eens een drankje met mijn vrienden of probeer ik me bij te scholen op persoonlijk of fysiotherapeutisch vlak aan de hand van een goed boek of een interessante cursus.

In mijn nieuwe uitdaging bij PhysioMatch ga ik proberen je zo goed mogelijk te helpen bij jouw overstap naar Zwitserland. Hiervoor zal ik beroep doen op mijn ervaringen die ik op heb gedaan in mijn verhuis naar Zwitserland. Zo kan ik je helpen de fouten te vermijden die ik gemaakt heb en jouw verhuis en integratie in Zwitserland veel vlotter en zonder zorgen te laten verlopen.

Contactgegevens:
+31 6 25 55 87 78
Whatsapp
christophe@physiomatch.com

Sieta Anema (1997)

Functie: Recruiter Zwitserland

Talen: Nederlands, Engels & Duits

Begin 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Hierna heb ik bij verschillende praktijken in Nederland gewerkt. Ik heb er vaak over nagedacht om naar Zwitserland te gaan, maar heb uiteindelijk deze stap nooit durven nemen. Uiteindelijk hebben vrienden van mij dit wel gedaan en zie ik hoe blij zij zijn in hun keuze. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om mensen te willen helpen en begeleiden in het proces hiernaar toe.

Zelf heb ik altijd veel beren op de weg gezien en wil ik deze voor jou wegnemen. Ik wil je graag laten zien waarom je het avontuur zou moeten aangaan en de weg ernaar toe zo makkelijk mogelijk te maken.

In mijn vrije tijd hou ik er van om actief bezig te zijn, zo ben ik elk weekend op het voetbalveld te vinden en kom ik ook regelmatig in de sportschool. Als het even mee zit ga ik één of twee keer per jaar naar Zwitserland om een vriendin te bezoeken.

Contactgegevens:
+31 6 15 65 71 47
Whatsapp
sieta@physiomatch.com

David van der Pol (1995)

Functie: Recruiter Zwitserland

Talen: Nederlands, Engels & Duits

Mijn naam is David van der Pol en ik ben opgegroeid en woonachtig in het pittoreske Harlingen in Friesland. In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Daaropvolgend ben ik aan het werk gegaan in de eerste lijn. Na een aantal jaren in de praktijk kwam ik tot de conclusie dat ik meer wilde dan enkel fysiotherapeut zijn. Het meer en meer ontdekken van mooie natuur in de wereld is iets wat ik leuk vind om te doen. En Zwitserland staat bekend om deze mooie natuur. Zodoende hoop ik veel fysiotherapeuten (en andere zorgverleners) die deze passie met mij delen te begeleiden om een levensveranderende stap naar Zwitserland te maken via PhysioMatch.

Er is uiteraard ook een leven naast werk. Op sportief vlak ben ik voornamelijk actief als voetballer, maar ik heb ook vanaf jongs af aan ook geskied. Daarnaast ben ik ook bezig om de fijne kneepjes van het kitesurfen onder de art. genus te krijgen. Tenslotte ben ik momenteel actief bezig met het opstarten van een (vakinhoudelijke) podcast, waarin het onderwerp nog even geheim blijft én maak ik met een van mijn beste maten regelmatig muziek.

Contactgegevens:
+31625244985
Whatsapp
sieta@physiomatch.com

Esther Stern (1988)

Functie: Recruiter Zwitserland 

Talen: Nederlands, Duits & Engels

Twee jaar geleden ben ik bij PhysioMatch begonnen nadat ik bij een internationaal wervingsbureau had gewerkt.  

Ik ben opgeleid als diëtist, dus ik wilde iets blijven doen dat met gezondheidszorg te maken heeft en waar ik genoeg tijd heb om mensen te helpen. Dat is iets wat ik miste in de Nederlandse gezondheidszorg.  

Reizen zit in mijn bloed en ik werk graag met verschillende nationaliteiten en talen. In mijn vrije tijd ontvang ik ook jongeren die op internationale fietstochten gaan. Ik ontmoet regelmatig mensen met fantastische verhalen die met hun tent in onze tuin overnachten.   

Ik woon met mijn jonge gezin net over de grens in Duitsland, dus ik kan je goed informeren over emigreren naar een Duitstalig land en de voor- en nadelen van werken in Nederland, Duitsland en Zwitserland. 

Ik ben elke dag actief en ga het liefst fietsen, zwemmen of hardlopen.

Contactgegevens:
+31 6 21 90 67 71
Whatsapp
esther@physiomatch.com

Daniël Waijers (2000)

Functie: Marketingmanager

Talen: Nederlands & Engels

Sinds dit jaar ben ik werkzaam bij PhysioMatch en ik kwam gelijk terecht in een enthousiast maar gedreven team. Ik vind het geweldig om mensen te helpen en vind fysiotherapie een hele interessante branche. Voor mij is deze baan dan ook een erg goede match. Hiernaast roei ik fanatiek bij Aegir, studentenroeivereniging. Als ik vrij ben vind ik het leuk om te koken voor vrienden of een balletje te slaan op de golfbaan. In de zomermaanden ben ik te vinden op de Waddeneilanden als lifeguard. Ook hierin vervul ik dus een rol waarin ik mensen kan helpen, dat vind ik leuk.

Contactgegevens:
daniel@physiomatch.com

Maarten Jaarsma (1980)

Functie: Eigenaar

Talen: Nederlands, Duits & Engels

Mijn doel met PhysioMatch is om een organisatie neer te zetten die gestaag kan groeien door diensten te leveren waar mensen echt blij van worden. Dat is niet zo eenvoudig, want in de uitzendsector moet je meerdere partijen tevreden zien te krijgen. Een mooie uitdaging die bij elke geplaatste kandidaat zorgt voor een trots gevoel bij mijzelf.

In mijn werk vind ik het leuk om collega’s te adviseren. Soms ben ik te kritisch, want alles kan altijd beter. Maar fouten maken hoort erbij, zeker als je iets nieuws uitprobeert. Als je er maar wat van leert voor de volgende keer. Verder ben ik op financieel vlak graag actief. Excel is daarbij mijn grootste vriend.

Van origine kom ik uit Buitenpost, maar woon inmiddels langer in Groningen dan in Friesland. Een gezellige stad waar altijd wel wat te doen is. De vrolijke studenten houden me jong van geest wat hard nodig is want ik ben inmiddels ook al de 40 gepasseerd. In mijn vrije tijd wil ik zoveel mogelijk uit mijn dag halen. ‘s Ochtends fietsen, windsurfen of een tennisballetje slaan. ’s Middags bordspellen spelen met de kids of met het gezin naar het bos. ’s Avonds langs vrienden, uit eten in de stad of lekker op de bank Netflixen. Kortom maximaal herinneringen opdoen en genieten.

Contactgegevens:
maarten@physiomatch.com

Fysio avontuur in Zwitserland

Meer informatie

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten