Van student naar fysio in Zwitserland | PhysioMatch.

Van student naar fysio in Zwitserland

Het onbekende tegemoet treden is soms wat duister en voor velen een stap te ver. Het bekende is gemakkelijk en toegankelijk, maar is dat wat jou als persoon verder brengt?
Super filosofisch natuurlijk, maar eigenlijk komt het gewoon neer op YOLO. Maar dan wel met de gedachte dat je na je studie je oom Dagobert (DUO) moet terugbetalen, omdat je tijdens de studiejaren je lever wekelijks hebt uitgedaagd met flink wat gele pretcylinders.

Ikzelf ben echt geen voorbeeldig student geweest die altijd zijn eigen samenvatting schreef. Het is dan ook nóóit voorgekomen dat ik tandenpoetsend, op de voorste rij van de collegezaal, heb gezeten terwijl mijn poriën de ethanol van de dag ervoor nog eruit probeerden te persen. Wel heb ik altijd geprobeerd het beste uit mijzelf te halen, zoals vele. Dit is dan ook mede de oorzaak dat ik ben gaan werken als fysiotherapeut in Zwitserland. Maar het is natuurlijk niet niks. Je laat voor je gevoel veel achter voor iets wat je nog niet kent en waarvan je niet weet of het, het waard is. Maar geloof me. Als ik het kan, dan kan jij het ook.


Vele maanden heb ik getwijfeld over deze keuze (ik kan ook namelijk gemakkelijk een uur twijfelen over welke smaak ijs ik op mijn hoorntje wil). Maar als je eenmaal alles hebt afgewogen van je relatie, vrienden en familie tot aan hoe je je wielrenfiets naar Zwitserland krijgt, dan begint het avontuur pas echt. En wat voor een avontuur, mennn! Ik houd niet van achtbanen, want dat maakt mij misselijk, maar deze achtbaan zou ik iedereen aanbevelen.

Maar wat maakt deze achtbaan dan zo leuk? Nou, het is alsof je weer terug gaat naar het eerste jaar van je studie. Alles is nieuw en je wilt zoveel mogelijk meemaken. Niks houdt je tegen en dat brengt je op gekke plekken. Je leert nieuwe mensen en jezelf kennen. Elke keer verbaas je je weer over het feit hoe je hier beland bent en of je dit ooit nog een keer mee gaat maken. JA! Kan het antwoord zijn..  


Dus sta jij open voor nieuwe ervaringen, ben je nieuwsgierig van aard of houd je van natuur en sport? Ga dan gewoon eens op Physiomatch rondkijken en/of bel Esther (+31-621906771). Zij staat altijd voor je klaar! En mocht je geïnteresseerd zijn in mijn verdere ervaring hier in die Schweiz of wil je wat inside information? Laat dit even weten.. want dan ga ik vaker blogs schrijven voor Physiomatch!

Tijmen

Fysio avontuur in Zwitserland

Meer informatie

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten