Het avontuur van Myrthe als Fysiotherapeute in Zwitserland: Werk en Vrije Tijd in Harmonie | PhysioMatch. als Fysiotherapeute in Zwitserland

Het avontuur van Myrthe als Fysiotherapeute in Zwitserland: Werk en Vrije Tijd in Harmonie

Hallo allemaal,

Het is nu al drie maanden geleden sinds ik mijn diploma als fysiotherapeute heb behaald, en ik ben ontzettend blij dat ik nu werkzaam ben in het prachtige Zwitserland! Het is een avontuur waar ik elke dag van geniet en waar ik enorm dankbaar voor ben.

PhysioMatch

Na mijn afstuderen in Nederland was ik op zoek naar kansen in de sportfysiotherapie, maar het leek een uitdaging om die te vinden. Gelukkig kwam PhysioMatch op mijn pad, een platform dat fysiotherapeuten zoals ik helpt bij het vinden van passende vacatures. Dankzij hen heb ik nu mijn droombaan bij een sportieve praktijk hier in Zwitserland, waar ik werk met lokale sportteams en atleten. Het is geweldig om te zien hoe blij ze zijn met mijn hulp en advies. We zien door de intensieve begeleiding nu al een positieve impact op hun prestaties en herstel.

De werkdag

Mijn dagen zijn gevuld met een verscheidenheid aan taken, van het uitvoeren van rehabilitatieprogramma’s tot het geven van advies over blessurepreventie. Ik werk nauw samen met de sporters om hen te helpen hun doelen te bereiken en optimaal te presteren tijdens trainingen en wedstrijden. Het is een dynamische en uitdagende omgeving waarin ik elke dag leer en groei als professional.

Vrije tijd

Maar naast mijn werk geniet ik ook volop van mijn vrije tijd hier in Zwitserland. In het weekend trek ik er graag op uit om te genieten van de prachtige natuur. Wandelen in de bergen, fietsen langs de blauwe meren, of gewoon ontspannen in een gezellig café in de stad, er is altijd wel iets te doen. Ik heb zelfs een nieuwe passie ontdekt voor wintersporten, zoals skiën en snowboarden, wat hier natuurlijk perfect is met zulke geweldige skipistes om de hoek.

Balans

Het is een balans die ik heb gevonden tussen mijn werk als fysiotherapeute en mijn persoonlijke leven hier in Zwitserland, en ik ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring. PhysioMatch heeft me geholpen deze kans te vinden, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst nog meer voor mij in petto heeft.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal!

Groetjes,

Myrthe

Fysio avontuur in Zwitserland

Meer informatie

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten